Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی کانون وکلای دادگستری مرکز  جزئیات برگزاری دوره‌های تخصصی از سوی کانون وکلا در رشته‌های کیفری، حقوقی و بین‌الملل عمومی را تشریح کرد.

به گزارش  ایسنا، هوشنگ پوربابایی در نشستی در خصوص برگزاری دوره‌های تخصصی  وکالت برای وکلا در رشته‌های حقوقی، کیفری، عمومی و بین الملل  با همکاری دانشگاه علمی کاربردی کانون وکلای مرکز گفت:  امروز حدود ۸۰ هزار وکیل در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با برگزاری این دوره‌ها سعی داریم مانند رشته پزشکی، وکلا دارای تخصص شوند. 

وی یادآور شد: کانون وکلای دادگستری ۱۲ سال پیش مجوزی داد که دانشگاهی برای آموزش تخصصی وکلا راه بیندازد البته این پروسه به طول انجامید و به هر روی در هیات مدیره ۲ دوره قبل نتیجه این شد که مرکز تخصصی راه بیفتد.

وی با بیان اینکه تخصصی شدن وکالت برای نخستین بار در خاورمیانه این دوره‌ها را ارائه می‌دهد، اظهارداشت: اکنون ۴ دپارتمان اعم از  دپارتمان حقوق خصوصی، دپارتمان حقوق بین‌الملل، دپارتمان حقوق جزا و جرم‌شناسی و دپارتمان حقوق عمومی تشکیل شد و در هر یک از این دپارتمان ها، کمیته‌های مختلف تشکیل شده است  و بهترین اعضا را انتخاب کردیم و اعضای این کمیته‌ها وکلا، قضات و اساتید دانشگاه‌ها بودند که وظیفه‌شان تدوین سر فصل‌ها بود و در طول ۲ سال با بهترین اساتید کشور جلسه گذاشتیم و خوشبختانه این سرفصل‌ها به تصویب رسید. این گواهینامه‌های تخصصی بعد از آزمون کسب نمره قبولی به وکلا داده شد. اساتید این دوره‌ها را پیشکسوتان دستگاه قضا، اساتید دانشگاه‌ها و بعضا مسئولانی که در دستگاه اجرایی هستند تشکیل می‌دهند.

رئیس مرکز  آموزش علمی کاربردی کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: بعد از اطلاع‌رسانی با یک استقبال بی‌نظیر روبه‌رو شدیم و ظرف ۴۸ ساعت دو هزار وکیل ثبت نام کردند.  وکیل متخصص به کمک دستگاه قضا می‌آید و این گونه باعث می‌شود بار علمی دستگاه قضا افزایش پیدا کند و  از همه مهم‌تر حقوق ملت با قاضی و وکیل متخصص کمتر تضییع می‌شود. در حوزه وکالت ۶۰ الی ۷۰ سال عقب هستیم و کانون وکلا برای اولین بار این اقدام را انجام داده است.

پوربابایی افزود: امروز ، روز اول دوره ثبت‌نام است و فقط وکلای دادگستری حق ثبت‌نام دارند. کلاس‌ها از هفته آینده شروع می‌شود و طول دوره آنها حدود  ۱۰۰ ساعت آموزشی است. علت برگزاری این دوره‌ها بر اساس مشکلات و پرونده های عموم جامعه است. به طور مثال جرائم سایبری و  جرائم مالکیت فکری از جمله دوره های تخصصی است. 

پوربابایی با بیان اینکه در دنیا وکلا به صورت تخصصی کار می‌کنند اما در ایران وکلا در تمامی حوزه ها پرونده قبول می کنند، گفت: این موضوع در ایران با حقوق ملت در تضاد است. زیرا کار کردن وکلا در تمامی حوزه ها منجر به کاهش آگاهی آن ها و شکست در پرونده می شود. همچنین اسامی وکلای متخصص (کسانی که برای آن ها گواهی صادر شده است) در سایت کانون وکلا اعلام می شود و وکیل می تواند در کارت و سایت خود عنوان تخصص را درج کند.

وی درباره دوره‌های تخصصی برای پرونده‌هایی که جرائم سیاسی تلقی می‌شود، گفت: دوره‌ای می‌خواهیم تعریف کنیم که مشکلات ما در حوزه سیاسی چیست. باید ببینیم چقدر وکیل از این دوره استقبال می‌کند، گفته می‌شود ما مجرم سیاسی نداریم و وکلای کمی هم این پرونده‌ها را می‌پذیرند.

پوربابایی در پایان گفت:  طبق قانون مقرر شده است دوره‌ها به سمت تخصصی شدن سوق داده شود و مطابق قانون حق‌الوکاله در پرونده‌ها برای وکلایی که دوره‌های تخصصی گذرانده‌اند نیز ۱۰ درصد بیشتر باشد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کانون وکلای دادگستری مرکز وکلای دادگستری دوره های تخصصی دپارتمان حقوق کانون وکلای دوره ها کانون وکلا پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد

کانون مربیان فوتبال ایران دوره هوش مصنوعی را برای اعضای این کانون برگزار کرد تا استفاده از این فناوری در فوتبال ایران گسترش پیدا کند.

به گزارش ایرنا، همایش کانون مربیان ایران در حالی در تهران برگزار شد که این نشست با یک اتفاق ویژه همراه بود. در بخشی از این همایش با حضور صدها پیشکسوت فوتبال، دوره فشرده استفاده از هوش مصنوعی در فوتبال تدریس شد.

با توجه به افزایش روزافزون استفاده از هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف در سراسر دنیا، این فناوری راه خود را به فوتبال ایران نیز باز کرده است.

محمدرضا مهدوی، مدافع اسبق تیم‌های استقلال و پرسپولیس شامگاه چهارشنبه درباره برگزاری دوره هوش مصنوعی در نشست کانون مربیان به ایرنا گفت: در این همایش درباره عملکرد هوش مصنوعی در ساختار فوتبال، اطلاعات موثری ارائه شد و جزئیات قابل توجهی از تاثیری که این فناوری می‌تواند در فوتبال داشته باشد، ارائه شد.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند فوتبال را متحول کند، افزود: با توجه به مباحث ارائه‌شده، شما با داده‌هایی که درباره یک مسابقه فوتبال به هوش مصنوعی می‌دهید، می‌توانید آنالیزها و برنامه تمرینی مناسبی را براساس شرایط تیم از هوش مصنوعی دریافت کنید که می‌تواند به ارائه سیستم توسط مربیان برای هدایت تیم کمک زیادی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به فوتبال ایران می‌آید؛ دوره‌ای فشرده برای مربیان برگزار شد
  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • وکلا وظیفه سنگینی در حفظ جایگاه خود و وکالت دارند
  • ‌وکلا در راستای ایجاد صلح و سازش تلاش کنند
  • وکلا نقش مهمی در برقراری صلح و سازش دارند
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • آغاز خرید گندم با نرخ هر کیلو ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان از هفته آینده
  • قیمت هر کیلو گندم ۱۷ هزار و پانصد تومان/ آغاز خرید از هفته آینده